Trafík
- Terablick
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trafík
Taky si myslím, že tyhle starý benzínový motory (jedno z čeho) nejsou dobrá volba. Snad jedině Oktávka/1203/TAZ1500, kvůli jednoduchosti, dostupnosti ND a převodovce s vývodem dozadu . Ale spotřeba je u všech vysoká a výkon (a kroutící moment) malej. Spíš bych sáhl po malém dieselu....
Rád poradím s hydraulikou. Pište ale vždy na email hydraulika@post.cz
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Moje stránky o HYDRAULICE (klik). Kalkulátory (řízení, naviják, štípačka, hadice, ...), návody, katalogy, vychytávky...
Farming Simulator a další hry levně
Oltcit tam půjde, protože je to vzducháč a je celkem krátký. K tomu benzínovému ochmelkovi, jezdilo to za 7l, srovnej za kolik jezdila stará oktávka.... Diesel tam nepůjde kvůli zimním startům, bo do lesa se jezdí když je zamrzlo, že! A sehnat za hubičku diseláka, který by měl tlaky a žhaviče v pořádku?
Ale potřebuju další názory, přední náprava není pevná, ale má klasické zavěšení a nějakým způsobem ji musím zachovat. Mám ji udělat natvrdo a výkyvný zadek, nebo na ni mám udělat vahadlo a zadek nějak jinak?
Jinak už to začnu řezat a dodám fotky pro lepší představu.
Jo a ještě, co soudíte o redukčce 1:2,5, bude to stačit, nebo to mám zredukovat ještě víc?
Ale potřebuju další názory, přední náprava není pevná, ale má klasické zavěšení a nějakým způsobem ji musím zachovat. Mám ji udělat natvrdo a výkyvný zadek, nebo na ni mám udělat vahadlo a zadek nějak jinak?
Jinak už to začnu řezat a dodám fotky pro lepší představu.
Jo a ještě, co soudíte o redukčce 1:2,5, bude to stačit, nebo to mám zredukovat ještě víc?
Nemůžeš? Přitvrď si a nastup!
Zdarec ogaři, konečně jsem se probudil ze zimního budovatelského spánku a pokračuji na Milhaussově Trafíkovi. Zadní náprava s výkyvem už skoro je, přední se začíná rýsovat. Potřebuji 2 rady. Rám- udělat z účka 100, nebo 120? A co ten redukční poměr, 1:2,5 je asi málo, co?
Tak zase další přírůstek. Výkyv zadní nápravy by měl být asi dostatečný?
- Milhauss
- Kontaktovat uživatele:
Koukám jak s tím hejbeš,pěkný To z toho trafica moc nezbylo
Tak konečně. Sice je natřený jen základovkou, ale zbytek až bude teplo. Už jsem s ním byl na 3 zkušební jízdy a zatím se to tváří dobře. Dnes v tom blatě jsem měl na korbičce naložený metr dřeva a vyjížděl jsem z dost nepříjemné škarpy přes mez, ale 4x4 nezklamalo. Ještě dořeším závěs a vozík a dám nějaké desky na střechu, ale teď se spíš budu věnovat Dněprovi, abych mohl na jaře vyjet s rodinkou. A možná ještě přeci jen vyměním motor.... možná......
ten vejfuk.. tak ten je maximálně luxusní....matbiker píše:Tak konečně. Sice je natřený jen základovkou, ale zbytek až bude teplo. Už jsem s ním byl na 3 zkušební jízdy a zatím se to tváří dobře. Dnes v tom blatě jsem měl na korbičce naložený metr dřeva a vyjížděl jsem z dost nepříjemné škarpy přes mez, ale 4x4 nezklamalo. Ještě dořeším závěs a vozík a dám nějaké desky na střechu, ale teď se spíš budu věnovat Dněprovi, abych mohl na jaře vyjet s rodinkou. A možná ještě přeci jen vyměním motor.... možná......
Když tě všechno zradilo, pomůže ti kladivo aneb když nestačí kladivo jistota je ještě větší kladivo.
No, výfuk.... Měl jsem ho vedle motoru, ale po prvních dvou vyjížďkách jsem byl přiotrávený, tak jsem přikoupil kolena a trubku a šup s ním nahoru.