Svobodoslávia
Re: Svobodoslávia
Rád by som si urobil jednoduchý vozík na ťahanie kmeňov - kolesnu - za svoj traktor.
Ako inšpiráciu som toho moc nenašiel, preto Vás, ktorí s tým majú nejaké skúsenosti prosím, aby ste sa s nimi so mnou podelili.
Vďaka!
Ako inšpiráciu som toho moc nenašiel, preto Vás, ktorí s tým majú nejaké skúsenosti prosím, aby ste sa s nimi so mnou podelili.
Vďaka!
ahoj to mas robený pluh ci origo kupensky?pavol píše:Babie leto 2012
ake velke tam mas hlavy?
Pluh som urobil, v podstate som ho odkopíroval od Mariána - viď pár strán dopredu.
Aby som pravdu povedal, neviem čo je to "hlava", ani ako sa meria, ale záber má 50 cm.
Aby som pravdu povedal, neviem čo je to "hlava", ani ako sa meria, ale záber má 50 cm.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
fotečky jako vždy super Hlavně se mi líbi ta štipačka, doast dobré nápad
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
- Atlan
- Kontaktovat uživatele:
Clovece ja som tam dal 9 radliciek aby to dobre kyprilo a kazdy tu ma len tak poskromne 5 v predu a 4 v druhom rade Robi mi to prasanpavol píše:Jarné práce začali - prvý výjazd tohto roku.
Ludi co nemaju dost rozumu som zablokoval. Ked raz nato niekto nema, tak skoda sa snim bavit.
Vďaka za reakcie.
Romanov traktor je pekný a vydarený stroj.
Tiež sledujem toto fórum a pozbieral som tu už veľa dobrých nápadov - napríklad mulčovač.
Tiež sledujem toto fórum a pozbieral som tu už veľa dobrých nápadov - napríklad mulčovač.
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
Dik za pochvalu. Mulčovač supr, chtělo by to sem nahodit nejaky podrobnosti.pavol píše:Vďaka za reakcie.
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
Zetor 5718
Mulčovač je celý poskladaný z vecí "co dum dal". Kúpil som len nože do kosačky ŽTR 165, pár šróbov a kúsok reťaze.
Kužeľová prevodovka je 1:1, reťazový prevod 1:2, otáčky rotora sú cca 1000/min a záber je 1250 mm. Rotor je z listového pera, ale neviem z čoho. Po čase som ho musel vystužiť, lebo sa pri vyšších otáčkach vyrovnával, ako listy vrtuľníka.
Kužeľová prevodovka je 1:1, reťazový prevod 1:2, otáčky rotora sú cca 1000/min a záber je 1250 mm. Rotor je z listového pera, ale neviem z čoho. Po čase som ho musel vystužiť, lebo sa pri vyšších otáčkach vyrovnával, ako listy vrtuľníka.
"Chčije a chčije..." tak som aspoň dorobil vozík na drevo - kolesnu
a doviezol plech na box za traktor.
a doviezol plech na box za traktor.