Mirkův traktorek

4x4, 6x6 apod

Moderátoři: rezis, Toreto

Zpráva
Autor
liba23

Re: Mirkův traktorek

#31 Nový příspěvek od liba23 »

8) mooooc pěkné, mistrovský design

traktorfanda

#32 Nový příspěvek od traktorfanda »

8) 8) 8) PARÁDNÍ PARÁDNÍ.
Krásně zpracovaný do posledního detailu. Čím budeš zasklívat a jak? na těsnění nebo lepidlo?

mira1150

#33 Nový příspěvek od mira1150 »

Tak jsem konečně dodělal 3. bod, šířka mezi rameny je 600 až 650 min výška 200 max výška 600. Taky už mám závěs ten jsem sice už používal dva týdny ale teprve teď jsem ho hodil do barvy.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

mira1150

#34 Nový příspěvek od mira1150 »

traktorfanda píše:8) 8) 8) PARÁDNÍ PARÁDNÍ.
Krásně zpracovaný do posledního detailu. Čím budeš zasklívat a jak? na těsnění nebo lepidlo?
Díky za chválu. zasklívat budu nejspíš lepeným sklem a na lepidlo. ale nejdřív musím našetřit páč teďka je to s financemi bída. :'(

Ventor

#35 Nový příspěvek od Ventor »

Ahoj, moc pěkný trakturek, nemáš někde fotku a popis zadní vývodové hřídele ( řešení)

mira1150

#36 Nový příspěvek od mira1150 »

Ventor píše:Ahoj, moc pěkný trakturek, nemáš někde fotku a popis zadní vývodové hřídele ( řešení)
Obrázek
Tady je to tak nějak vidět. Nějak jsem popropojoval části kardanu ze š1202 co se mi váleli doma. ozubená kola a řetěz jsem chtěl původně použít pro převod k přední nápravě ale pak jsem vyrobil tu ozubenými koly. Tak jsem je využil takhle.

vaclavs

#37 Nový příspěvek od vaclavs »

Pěkné. A na silnici nemůže :vztek:

traktorfanda

#38 Nový příspěvek od traktorfanda »

Dej nám sem ještě nějaké fotky ze stavby.Mě by zajímal ten mezikus mezi motorem a převodovkou a taky řazení.Dík.

sychrovak

#39 Nový příspěvek od sychrovak »

vaclavs píše:Pěkné. A na silnici nemůže :vztek:
Třeba Babiš pomůže :) je to slovák a bude mít pochopení :)A zákon jako na slovensku může být i u nás........
Super 50 1963 ,1961,samodomo 4x2 r.v 85 1,2,teď vv 1,4D

tegrub

#40 Nový příspěvek od tegrub »

Babiš ani nikdo jiný nepomůže,ty všichni mají zájem vydělat na svých výrobcích.Nejsme Slováci,jsme Ceši se závistí.
vsem vyrobcum zdar a silu

mira1150

#41 Nový příspěvek od mira1150 »

traktorfanda píše:Dej nám sem ještě nějaké fotky ze stavby.Mě by zajímal ten mezikus mezi motorem a převodovkou a taky řazení.Dík.
No já těch fotek nějak moc nemám třeba fotky na kterejch je vidět ten mezikus už tady všechny jsou. Jsou to vlastně dva výpalky který jsem obkreslil podle příruby z převodovky avie a převodovky co byla původně na motoru, pak jsem vzal podložky který jsem dal mezi výpalky, na svinovací metr jsem chytil střed na navařoval dokola pásoviny. Celej svařenec jsem si pak na segmentce přebrousil. Na frézce jsem si vyvrtal díry na sešroubení s převodovkou. Vypadá to pracně, ale napsat to mi trvalo déle než to vyrobit :smich:

Toreto

#42 Nový příspěvek od Toreto »

Hod par fotiek hotoveho traktora ešte pri praci alebo tak z vnutra z boku predu zozadu a tak.
A bodli by nejaké rozmery ako celkova šírka, rozvor, výška od zeme po vrch kabíny.
Vdaka :)

traktorfanda

#43 Nový příspěvek od traktorfanda »

Obrázek
To máš navařené nebo nové drážkovaní .Teda pokud je základ mrkev z Aviacké převodovky.
A jak je široký ten mezikus mezi motorem a převodovkou. DÍK

mira1150

#44 Nový příspěvek od mira1150 »

To máš navařené nebo nové drážkovaní .Teda pokud je základ mrkev z Aviacké převodovky.[/quote]

navařené, v místě co jsem označil na fotce jsem rozpích vyvrtal díru s přesahem na nalisování toho hřídele z fiatí převodovky, nalisoval a ten kužel jsem celej dovařil a pak na soustruhu začistíl. kupodivu se to tím svařováním ani nehlo. a eště jsem na začátek navařil kus průměru kterej je v ložisku v setrvačníku, to tam samozřejmě původně nebylo ale naštěstí nebyl problém ho tam dodělat.
Obrázek

mira1150

#45 Nový příspěvek od mira1150 »

Toreto píše:Hod par fotiek hotoveho traktora ešte pri praci alebo tak z vnutra z boku predu zozadu a tak.
A bodli by nejaké rozmery ako celkova šírka, rozvor, výška od zeme po vrch kabíny.
Vdaka :)
kdybych já si tak vždycky při práci s traktorem spoměl že bych moch třeba vyfotit tak by to byla paráda. Ale rozměry bych dát mohl to je fakt takže. šířka přes zadní kola je 1550 přes přední troch méně ale o kolik nevím
rozvor je 1680 míň nešlo celkovou delku si nepamatuju(možná jsem ji ani nezjišťoval)
výška 220 čímž je spůsebený že nemám kde parkovat a ani do dílny už nezajedu bez toho abych oddělal kola
váhu netuší ale docela by mě zajímala, asi budu muset zajet někam zvážit

Odpovědět

Zpět na „Traktory domácí výroby 4x4“