Traktor z považia
Re: Traktor z považia
no taky sem nad tou převodovkou z vejtry přemejšlel ale je široká jako kráva a hlavně těžká a než bych sehnal někoho kdo mi udělá domek na gufero abych mohl předělat na poloosu z předohrabu no nevím nevím
-
tak tej prerabky a aš tak moc nebojim ale tie ceny tych prevodoviek a hlavne velkosť ale nikdy nehovor nikdy
Jo přesně tak cena tý převodovky je strašná a hlavně ta velikost je na vagínu pro malej a kompaktní stroj je moc robustní
-
tak jej pevnost je užastna no uvidim ako všetko dopadne
Jasný tvojí stavbu budu rád sledovat
-
to som rad ved ajja tu tvoju som zvedavy ako sa stym popasuješ
-
chlapy tak mi napadlo ked som rozmašlal nadtou druhou prevodovkou a možnou predpripravou na 4x4 že by som tam dal druhu prevodovku z dakeho predohrabu
tak ako ju mam na fotke to by bol ako pohlad zo spodu by som tu prevodovku musel otočit ako keby hore nohami aby mi sedel bočny posuv vstup by bol normalne do prevodovky a vyvody na poloosi by som jednu stranu použil na zadnu napravu a druhu stranu na prednu napravu časom
a aj by som mohol na nej radit rychlosti
čo vy nato?
tak ako ju mam na fotke to by bol ako pohlad zo spodu by som tu prevodovku musel otočit ako keby hore nohami aby mi sedel bočny posuv vstup by bol normalne do prevodovky a vyvody na poloosi by som jednu stranu použil na zadnu napravu a druhu stranu na prednu napravu časom
a aj by som mohol na nej radit rychlosti
čo vy nato?
No, u tvé konstrukce bych už se toho trochu bál zda to vydrží já si myslím že už to bude slabé ale uvidíme co řeknou ještě kolegové
-
som premašlal že by som tam dal daku prevodovku z niakej dodavky taby mala zniest istotne viacej tieš sa toho obavam že to bude slave ale uvidim čo dajšie nazory
Ahoj kolego tak tomu nebudeš věřit dneska sem sehnal 2 převodovky z V3S jedna je za 2000 kč koncem měsíce si pro jednu jedu mohl bych zarezervovat i pro tebe ale asi to máš pěknou štreku no koupím jí ale nevím jestli jí použiju
Já vím že se ptám blbě ale počítáš s tím že bys u té převodovky musel zavařit dif? protože když by nebyl tak každé protočení kteréhokoli kola by tě zastavilo
-
jasnačka to viem som to sem nepisal lebo som to bral ako samozrejmosť a potom ked som si to čital tak ma hned napadlo že sa nato niekto opyta
já to tu právě nedávno četl a klučína z toho byl celkem nešťastný. tak sem tě jen popích
-
no ja to beriem ako dobry pripomienku človek može zabudnut na všeličo
-
takže dnešna praca bola : urobil som držiaky na brzdove trubky , pačku na ovladanie uzavierky, držiak byterky a dovarilsom ešte dve vystuhy na zadok foto neskuor