Malotraktor Bulldog T805 +Mercedes
Re: Malotraktor Bulldog T805 +Mercedes
Ahoj, dobrej stroj, máš to pěkný. Ještě k těm fotkám - já vkládám fotky dole na stránce, když píšu zprávu. Možná je to složitější, než ten váš způsob, a musím začít od poslední, ale v poho a hlavně bez nežádoucích "doplňků".
Ďakujem pekne.fantomas009a píše:Máš to pěkný kolego.
-
Také se připojuji s prosbou o zveřejnění výrobce a dodavatele pneumatik. Děkuji.
- Jiřík
Prosím ještě jednou o info. o pneumatikách, Rozměr , obvod a kde se dají koupit,díky.
Pěkné, ty pneumatiky mají asi pořádný záběr.
Krasny traktorik.Videl som ho aj nazivo. Je kompaktny a ma pouzite kvalitne komponenty.Majitelovy velka pochvala.
Pneumatiky my zariadil kamarát z pneuservisu viem iba že je to Bulharsky výrobca a na pneumatike je názov "VIDA".Jiřík píše:Prosím ještě jednou o info. o pneumatikách, Rozměr , obvod a kde se dají koupit,díky.
Ahoj
Mam otazku .Naviják je PV3S a je pohanay akym hydromotorom DIK
Naviak je vlastná výroba a hydromotor je z pohonu finišera.Anton 007 píše:Mam otazku .Naviják je PV3S a je pohanay akym hydromotorom DIK
nenavija to pomali? da sa tam redukovat rychlost? teda myslim ze ked chces navijat rychlejsie alebo pomalsie ci sa to da dako obmedzit
Rýchlosť pri voľnobehu je taká akurát a reguluješ to prietokomdzango píše:nenavija to pomali? da sa tam redukovat rychlost? teda myslim ze ked chces navijat rychlejsie alebo pomalsie ci sa to da dako obmedzit
oleja čiže pridaním alebo ubratim plynu
ake tam mas cerpadlo?
Dik za odpoved ale myslel som presne typ hydromotora vyrobca atd. dakujem