Tak mobílek nosím stále při sobě a když už si vzpomenu, že bych mohl něco vyfotit tak to fotím jinak moc nefotím pač není tak nějak čas při akci fotit. Na druhou stranu je zajímavý, když člověk vidí, co se vše může během života přihodit.majarka píše:No sám. Musel jsi mět foťák a chuť to fotit.Když mě se něco stane né jenom že nemám foťák ale ani chuť něco fotit jak jsem nervózní a potom je mě to líto že jsem nefotil!! Obdivuji všechny kteří sebe nebo někoho zdokumentují!draňďák píše:díky To píše život sámmajarka píše:Moc pěkné.
Draňďákův trhač
- draňďák
Re: Draňďákův trhač
- draňďák
Nastal čas pravidelné zimní údržby strojů tak bylo potřeba přebrousil dosedací plochy mezi válci a hlavami protože došlo k podfouknutí těchto ploch (bolest vzduchem chlazených motorů) dále proběhla výměna čerpadla hydraulického okruhu a montáž nových předních plášťů. No jo, když chce člověk jezdit tak údřžbě je třeba věnovat taky nějakej ten čas. Kdo maže ten jede Jěště zánovní startér byl zapojen do akce a mašina je připravena
- draňďák
Z důvodu z mechanizování sklizně brambor jsme museli rozšířit rozchod kol náprav z původních 125 cm na nynějších 150 cm. Tak pro oživení dávám nějaké foto. Kvalita nic moc je to z mobílku a večer v dílně, ale alespoň něco.
Konečně pořádnej traktor Když vidím ty osobáky s šípákama, jímá mě hrůza. Bezva práce
Co proti nim máš když to stačí proč budu dělat haluznuBrit píše:Konečně pořádnej traktor Když vidím ty osobáky s šípákama, jímá mě hrůza. Bezva práce
Ale pak to není traktor ale samochod. Neber to ve zlém, některé kostrukce jsou velice zdařilé
Ne neboj nejsem nasrávací Já osobně bych chtěl traktor takoví- motor Avia31(možná turbo ale nebazíruji) převodovka avia 5q redučka a nápravy V3S ale neměl bych k tomu využití a tak to prostě dělat nebudu jen by my to zabíralo místoBrit píše:Ale pak to není traktor ale samochod. Neber to ve zlém, některé kostrukce jsou velice zdařilé
Dej pokoj s Avií. Nestartuje to, smrdí to jak bolavá noha a žere jak buldozer.To nejsou povedené motory. Jo, takhle sehnat motor z Carga nebo Dailyny. To je koncert
To je možné ale tyto motory člověk zná tak si s nimi umí zajít a nastartovat 31tku není problem
- Roman
- Kontaktovat uživatele:
další zapadlé vlastenec co sem už dlóho nic nepřidal
http://www.traktorista.estranky.cz
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
Zetor 5718
domádo new holland TCE 45 r.v. 2009
motorobot PF 61 r.v. 1957
kultivátor MS 06 r.v. 1995
nikomu bych nepřál to, co zažíváme v práci. žhavení v sání, v zimě startuje jen přes sprej......Brit píše:Dej pokoj s Avií. Nestartuje to, smrdí to jak bolavá noha a žere jak buldozer.To nejsou povedené motory. Jo, takhle sehnat motor z Carga nebo Dailyny. To je koncert
ale potom nastartuje tak vidíš. Člověk stárne a na jisté věci také mění názor dnes bych asi volil jiný motor
- serafin.petr
pěkný traktor
- draňďák
Díkyserafin.petr píše:pěkný traktor
Mám problém s fotěním při akci. Nikdy mě to nenapadne, když se něco děje. Zkusím se polepšit.Roman píše:další zapadlé vlastenec co sem už dlóho nic nepřidal
Obdivuji všechny chlapy zde na foru, co dokáží zdokumentovat veškerou svoji práci během roku, rád sleduji co kdo dělá. Klobouk dolů. před všemi.