Stary stroj
-
Re: Stary stroj
ta odpociva ta sa bude robit az v zime teraz je kopec inej roboty sak to znas.
-
- Kontaktovat uživatele:
Peter Ďuriš píše:ta odpociva ta sa bude robit az v zime teraz je kopec inej roboty sak to znas.
veru poznam na lykwožrute som vyše 2 mesiacov nic nerobil neni kedy
vidim ze navijak funguje len este nejaky stit alebo vzperku na zapretie a zadvihnutie dreva pri tahani na dlhsie trate a samozrejme aby si ty tahal drevo a nie teba ku drevu mas nejaky pokrok na novom traktore?Peter Ďuriš píše:Pekná Sobota na dreve.
.
-
ta spera chyba musel som sa opriet o stromy ten novy sa bude robitaz v zime a s navyjakom som spokojny funguje dobre .
Kolko asi utiahnes tym navijakom?Peter Ďuriš píše:ta spera chyba musel som sa opriet o stromy ten novy sa bude robitaz v zime a s navyjakom som spokojny funguje dobre .
Ahoj mám představu o domadělu s navijákem a velice mě zaujalo tvé video. Tak bych se chtěl zeptat jak to máš udělané, aby ti šlo navijet a odvíjet. Jestli tě můžu poprosit i o nějaké blíže detailní fotky moc dík
Traktík je parádní a ten naviák je opravdu super
-
dakujem je to robene v ramci moznosti a pre vlastnu potrebu to bohate staci,ale na drobne prace okolo domu je to velke tak preto som riesil nieco male.
Domácí nebo ne naviák je vymyšlen dobře a takže ten modrej mrňous je tvůj?
-
ten modry bol moj ale uz som ho predal kamosovi a ten navijak je z reduktoru a pohanany od pridavnej prevodovky v3s jednoduche a postacujuce.
no já si myslím pokud bys dovolil tak bych časem chtěl také něco takového na svůj traktor tak že bych to trochu ošpiónoval
-
pěkná fůrka a co ten malej vypadal celkem utahaně
-
utahany ani nebol zvladal to v pohode ak myslis ten fialovy vyfuk to som branil susede zahradu vtedy sa trochu zahrial ale inak dobre.