4x4 z Považia :D
4x4 z Považia :D
Zdravim hoši tak aj ja sa chcem pochvlaiť so svojim strojom:D
rok výroby -..............2009
motor-......................Ford Sierra 2.3 D
převodovky-..............1 Ford Sierra prídavná musim zistit neviem presne ale je 4 rýchlostná
nápravy -..................zadná PV3S....predná UAZ
brzdy -......................len zadné-mechanické
hydraulika- ................čerpadlo z avie hadice kupene ostatne všetko samovýroba
šířka .........................1,20m
rok výroby -..............2009
motor-......................Ford Sierra 2.3 D
převodovky-..............1 Ford Sierra prídavná musim zistit neviem presne ale je 4 rýchlostná
nápravy -..................zadná PV3S....predná UAZ
brzdy -......................len zadné-mechanické
hydraulika- ................čerpadlo z avie hadice kupene ostatne všetko samovýroba
šířka .........................1,20m
Re: 4x4 z Považia :D
a viac fota nebude ????
pozeram čo mam v kompe ale ak budete chcieť nafotim všetko mam za to 3 plužek šikovný ma to 16 rýchlosti takže orem na malej dvoječke na volnobehu a po ceste si štrikujem aj 70 keby chcem ale zas nechcem bo mi je toho luto predsa to neni odpružene ako auto
tu je foto z minuleho roka len to ešte nemal na sebe predok
vlečka je dlha 3,4 metra šírka medzi kolesami 1,2 metra ako šite na metrovicu...ovšem brzdena takže sa s tým nebojim pustit odnikadial
a ešte foto s duplakmi lepšia svahova dostupnosť aj ked to ma niekedy aj nevýhody....ale zas niekedy pekne pomôže
tu je foto z minuleho roka len to ešte nemal na sebe predok
vlečka je dlha 3,4 metra šírka medzi kolesami 1,2 metra ako šite na metrovicu...ovšem brzdena takže sa s tým nebojim pustit odnikadial
a ešte foto s duplakmi lepšia svahova dostupnosť aj ked to ma niekedy aj nevýhody....ale zas niekedy pekne pomôže
Naposledy upravil(a) haviar dne pát úno 25, 2011 12:36 pm, celkem upraveno 5 x.
no pofot vsetko a daj to sem ,predek vypinas na tej pridavnej prevodovke ? odkial si ? kludne aj cez sz
Fešák. Nehádajú sa ti nápravy? Nafot tú druhú prevodovku aby sme zistili pôvod. Máš to stále 4x4 alebo predok mozes vypínať?
A Zdeno ma predbehol...
A Zdeno ma predbehol...
Výpočet rýchlosti: http://prevody.alm.cz spáchal autor a užívateľ "Jiřin"
Stále tu zbieram inšpiráciu............
Stále tu zbieram inšpiráciu............
dodam foto na výkend bo som teraz v Trnave mimo bydliska....no pochadzam z dedinky pri Považskej Bystrici...
No prídavna prevodovka je hned za tou zo sierry dalej kardan a PV3S diferak a pred difrekom mam prevod na predok, lebo PV3S a Uaz ma iný prevod..prevodový pomer je 1:1,33 presne...
sak nahadžem tu foto ked budem doma bo v kompe mam len fotky z hory a videa...
No prídavna prevodovka je hned za tou zo sierry dalej kardan a PV3S diferak a pred difrekom mam prevod na predok, lebo PV3S a Uaz ma iný prevod..prevodový pomer je 1:1,33 presne...
prave foto a videa z hory by ma zaujimali sem s nimihaviar píše:dodam foto na výkend bo som teraz v Trnave mimo bydliska....no pochadzam z dedinky pri Považskej Bystrici...
- milstav1
Tak nezapomeň na ty videa jinak pěkny traktorharijaro píše:prave foto a videa z hory by ma zaujimali sem s nimihaviar píše:dodam foto na výkend bo som teraz v Trnave mimo bydliska....no pochadzam z dedinky pri Považskej Bystrici...
Pěkný traktor, moc se mi líbí to uchycení přední nápravy
Tak dlouho jsem si stavěl malotraktory, až jsem si koupil Zetor.....
Zetor 5718
Zetor 5718
tu je ta druha prevodovečka a fréza ktorá stoji už 3 roky bo jej 4kolak prebral všetky kšefty
Ahoj rodák, sa mi zdá že som ten traktor už kdesi videl, ta druhá prevodovka je žuk, alebo 21 Volha,(Warzsava) mám takú doma. Tak nech sa darí.
Starý, dobrý je to stroj, som rád že mám traktor môj.
Ahoj ak si šiel niekedy cez dedina Pružina tak je to dosť možne...ak je počasie a listok, zvaža o 100 šesť drevičko:D
-
pekne, atiež vidim u teba ten isty vyvoj akym som prešiel aj ja najprv poriadneho parohača a potom šup na 4x4 a k tomu 2.3d siera pozri traktorik pracant
- TomAir
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jsi si jistej, že to je motor ze sierry? Není to spíš 2.3 D z Opla? Motor 2.3 D ze sierry mám doma a takhle určitě nevypadá je to licence INDENORU.
hm tak ked som ho kupovol bolo mi povedané že je zo sierry ..a hladal som motor s vývodom na kardan a v slušnom stave a tento je v perfektnom neklepe vôbec ako tie stare hrče fiaty a minus 15 a drapne ovšem musi byť dobre našvihana 90 tka baterka ....a zatial som nan nič nekupoval tak neviem ale tento rok de výmena oleja filtre tak ak neni tak zistim....