Traktůrek do lesa
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
Re: Traktůrek do lesa
jak mas udelany volny odvijeni ?
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Koupím VELOREX 350 na stavu nezáleží, pokud možno s doklady, nebo zvlášť.
Predem dik..
Predem dik..
myslím,že podle tvého návodu,nebo čí to je nápad nevím,ale našel jsem to tady na foru,kolíková spojka.Už jsem to i odzkoušel a vypadá to dobře,tak uvidím.Tys to taky chtěl dělat,ne??Už to máš hotové?Nebo se mi to s někým plete?Pepino píše:jak mas udelany volny odvijeni ?
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
myslys kolikovou spojku pres kolo do bubnu ? jj tak jsem to chtel delat ale malinko jsem plany pozmenil, ale uvidime jak se to tam jeste vsechno vejde..Ráda píše:myslím,že podle tvého návodu,nebo čí to je nápad nevím,ale našel jsem to tady na foru,kolíková spojka.Už jsem to i odzkoušel a vypadá to dobře,tak uvidím.Tys to taky chtěl dělat,ne??Už to máš hotové?Nebo se mi to s někým plete?Pepino píše:jak mas udelany volny odvijeni ?
Koupím Jawa 350 typ 354 mezityp s pulbubny, nebo prvni typ s velkymy bubny. Případně stejnou 250 mozno i vrak..
Predem dik..
Predem dik..
jo přesně tak jsem to udělal,jak změnils plány?Vymyslels něco nového?
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
pokud pouziji puvodni buben tak pouziji i puvodni zamer jen trosku poupravenej..Ráda píše:jo přesně tak jsem to udělal,jak změnils plány?Vymyslels něco nového?
Predem dik..
Predem dik..
a co tam upravíš??Já jsem to udělal podle toho plánku,akorát místo těch silonových kostek jsem tam dal 4 malé kladky na vymezení toho šnekového kola......byla to sice taková mravenčí práce,ale sńad se to povedlo,zatím to maká,jak máPepino píše:pokud pouziji puvodni buben tak pouziji i puvodni zamer jen trosku poupravenej..Ráda píše:jo přesně tak jsem to udělal,jak změnils plány?Vymyslels něco nového?
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
no chtel bych tam dat neco prave misto tech silonovejch spalku..Ráda píše:a co tam upravíš??Já jsem to udělal podle toho plánku,akorát místo těch silonových kostek jsem tam dal 4 malé kladky na vymezení toho šnekového kola......byla to sice taková mravenčí práce,ale sńad se to povedlo,zatím to maká,jak máPepino píše:pokud pouziji puvodni buben tak pouziji i puvodni zamer jen trosku poupravenej..Ráda píše:jo přesně tak jsem to udělal,jak změnils plány?Vymyslels něco nového?
Predem dik..
Predem dik..
-
kluci o jakejch sil spalcích se bavíte ted tomu nerozumím ty obrázky jsem videl... ale nic takovýho tam nevidím
ty silonové špalky se mně zdály o ničem,tak jsem tam vyrobil takové malé kladky,je to určitě pevnější vymezení,ale nafocené to nemám,že bych to sem dal a kvůli tomu půlit naviják nebudu.Ale je to dost náročné na přesnost a není moc se čeho chytit,protože na tom víku není žádná rovina...
- Pepino
- Kontaktovat uživatele:
ty spalky jsou prisoubovany k tomu deklu a opiraji se o to snekovy kolo, takze ho drizi v dane poloze..panter-josef píše:kluci o jakejch sil spalcích se bavíte ted tomu nerozumím ty obrázky jsem videl... ale nic takovýho tam nevidím
Predem dik..
Predem dik..
fakt pekny navijak kolko to utiahne?????Ráda píše:předělával jsem celý naviják,tak kdyby někdo hledal inspiraci......
nevím,kolik utáhne,spíš,když už je něco moc těžkého,tak staví traktor na zadní,odhadem utáhne tak 3 t,pro moji potřebu v pohodě stačí....technik1 píše:fakt pekny navijak kolko to utiahne?????Ráda píše:předělával jsem celý naviják,tak kdyby někdo hledal inspiraci......
-
- Kontaktovat uživatele:
dobre to vyzera , ale by tam pasovali vacie kolesa
to asi jo,už jsem o tom přemýšlel,ale zase by to asi bylo rychlé,tak bych musel vymýšlet nějakou redukční převodovku,nebo něco.Bylo by to náročné na výrobu a druhé kola a gumy,kdo by do toho vrážel prachy,mně to zatím slouží dobře....martiinek5 píše:dobre to vyzera , ale by tam pasovali vacie kolesa