Traktor od Jiříka
- Jiřík
Re: Traktor od Jiříka
Ahoj kluci, nějak nestíhám , mám to ted náročný, soused má kluka, druhý holku a včera včera jsem byl na svadbě.Měřil jsem tu svě. výšku předni difer. má 13 cm a zad . 22 cm.Foto uchycení té nápravy a hřídele dodám, nestíham.
Vďaka to som potreboval vedieť , a na to foto tej som aj ja zvedavý..Jiřík píše:Ahoj kluci, nějak nestíhám , mám to ted náročný, soused má kluka, druhý holku a včera včera jsem byl na svadbě.Měřil jsem tu svě. výšku předni difer. má 13 cm a zad . 22 cm.Foto uchycení té nápravy a hřídele dodám, nestíham.
Ahoj prosim te to ozubene kolo co je nejniž kolik centimetru to je od země?DikyJiřík píše:Přední náhon je vypínatelný,na téhle fotce je to vidětPoužil jsem ozubené kolo z převodovky,ke kterému je přivařené řetězové kolo,které pohání přední náhon.Vše ovládá vypínací vidlice jako v převodovkách aut.
Mohl by jsi prosím změřit prumer predních pneu?V katalogu uvadí 60cm ale lepší jeto když to je nafoukle a origoš potvrzene.Diky
- Jiřík
Měřil jsem pruměr přědních pneu, je to 60cm.
DíkyJiřík píše:Měřil jsem pruměr přědních pneu, je to 60cm.
Zdarec,nebylo to v Šeborově?Jo a už si viděl plagát na traktorfest v Rudě??Máš tam fotku jak seš v blatě Je to tam 4.červenca Doufám,že se tam dojedu mrknout,ale asi jo...Jiřík píše:Včera jsem byl na akci,chlapi tam trochu řádili s bagrama
- Jiřík
Zdar, je to v šeborově. Na Rudu se chystám , doufám, že bude pěkné počasí.
Jiříku, prosím Tě z jakého materiálu máš ty šponováky - resp. vlastní napínací kladky. řešil jsem podobný problém tj. šponovák či napínací kladka pomocí řetězového kolečka. Funkční to sice je , ale mám dojem, že jsem přidal další zdroj hluku již tak hlučného řetězu. Tvoje řešení by mohlo být tišší.
- Jiřík
Kladky jsou plastové, ale jsou hlučné , přemýšlel jsem, že bych je vyměnil za řetezová kolečka, ty by tak nemusely hučet.
Děkuji za bleskovou odpověď , ikdyž jsi mne nepotěšil , když i plastová kladka se ti zdá hlučná. Tak budeme asi dál hlučet a to každý po svém , Ty s plastovou kladkou a já s řetězovým kolečkem.