Zetor 77 45 junior
Re: Zetor 77 45 junior
Jeden by neřekl jak ten čas letí. Celkem to tu flákám. Omlouvám se, že jsem nevyfotil tu masku na světla. Nejspíš už to není aktuální. No a co je nového? Vlastně nic. Nejvíc času zabral les a momentálně probíhá GO sekačky. Posílám pár obrázků z lesa a něco málo z pole. Tam je to každý rok stejný a nic nového.
...to snad ne ! Julča v lese a táhne fůru dřeva !
To je tak, když kamarád z Plzně přijede do středočeského kraje, aby se projel do lesa
Tá lištová kosa je luxusná!
Tiež som o lištovej kose uvažoval ale do predú pred traktor ako majú horské kosačky. Potom už seno nebolo potrebné tak som rozmýšľal nad mulčovačom a nakoniec som ten pozemok teraz predal kvôli prístupu naň. Ten čo to kúpil má prístup cez svoj dvor a ja z druhej strany by som musel si robiť 15m dlhý most cez potok.
Tiež som o lištovej kose uvažoval ale do predú pred traktor ako majú horské kosačky. Potom už seno nebolo potrebné tak som rozmýšľal nad mulčovačom a nakoniec som ten pozemok teraz predal kvôli prístupu naň. Ten čo to kúpil má prístup cez svoj dvor a ja z druhej strany by som musel si robiť 15m dlhý most cez potok.
...jako vždy , pane mistr ! A doufám , že máš ještě jeden kryt někde na úvrati , případně doma .
Kryt na prsty se nedochoval takže není Při složení je kosa kryta kabinou traktoru
Odkaz není. Je to originál z E 512. Stejně jako orsta. Nechtěl jsem experimentovat a když to fungovalo tam není důvod aby to nefungovalo na traktoru
Ok, díky. Jestli jsem dobře pochopil tak rozvaděč lze používat ikdyž zrovna zatáčím? Nebo jen když jsou kola v nehybné poloze. A když zase používám rozvaděč lze zároveň točit kolama? Díky.
Můžeš obojí zároveň. Pokud by se olej nedostával upřednostní to řízení. Stává se to zcela výjimečně. Normálně s tím jedu 20 let na starém traktoru. Není s tím problém.
- jirkamiller
Ahoj mohu se pozeptat jak máš udělaný držák na hydr. Čerpadla pokud ho mas proti klykovce
Ahoj, uložení čerpadla se určitě ve vláknu najde. Je ovšem hnané přes řemen. Proti klice by mělo hodně otáček.
Pro oživení pár obrázků. Novej pluh je na světě. První dojmy dobrý. Na starokolínské brázdě paráda. Tam to jde samo i ohnutou větví. Doma už to taková paráda nebyla. Po deštích je mokro a tady to vyschne až na jaře. Nebylo na co čekat. Než do toho naprší ještě víc. Poznatky jsou takové, že si s tím traktor poradí i v horších podmínkách. Bude to chtít ještě nějaký štelování ale na to mám malé pole. Taky budu muset upravit závit na jednom ramenu. Chtěl by naklonil víc doprava. Bohužel závit už byl na konci.
Takhle to dopadlo. Na poprvé snad dobrý.
Takhle to dopadlo. Na poprvé snad dobrý.