Vlčnovjan 4x4
Re: Vlčnovjan 4x4
Jasné
tak ty si iny blazon takto to rozobrat cez sezonu. Alebo uz robis z EVO 2?
No poteš pánbůh ....
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt ten motor byl po dobrej ne? dokonce jestli si dobre pamatuju uz se na nem nejaka velka oprava delala ne? (ne primo GO, ale to se dneska nedela snad na nicem, opravdova GO, snad krome 2,5 v T5)
Ne žádná oprava se na něm nedělala, jenom jsem dodelaval chlazeni pohonem vrtule.
Po 9 letech s lopatou, bagrem a pluhem si zasloužil, jinak něj sem vychytal chlazeni jsem ho 2x uvařil, byla chycena vacka už dymil s víka a spotřeby byla taky větší.
Jo a na jaro jsem delal vstrik.cerp, výstřiky a zhavice, to předělám na nový...
Jak sem zhodil převodovku, lozisko drželo jenom na jedné straně, otázka času.. + nová spojka, rozvody...
Než nahodim pluh bych to chtěl udělat, ať to všechno zvládnu...
Po 9 letech s lopatou, bagrem a pluhem si zasloužil, jinak něj sem vychytal chlazeni jsem ho 2x uvařil, byla chycena vacka už dymil s víka a spotřeby byla taky větší.
Jo a na jaro jsem delal vstrik.cerp, výstřiky a zhavice, to předělám na nový...
Jak sem zhodil převodovku, lozisko drželo jenom na jedné straně, otázka času.. + nová spojka, rozvody...
Než nahodim pluh bych to chtěl udělat, ať to všechno zvládnu...
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Evo2 zatím stojí, nebo může orat?
Jj motor jede, na kozach se kola roztocily, ještě budu dávat opred orstu pojistovak a dodělat zadní hydrauliku.
Včera bylo pěkně tak sem nalakoval kabinu a budu ju spouštět na evo2. Asi do letosnich oracek už s evo 2 nepojededu proto dělám motor na Vlcnovjanovi.., uvidik kdyby pršelo tak bych s ním pohnul...
Jinak mám hodně prace s vlcnovjanem s tou výměnou, do toho firmu chystat vyvozy , delat, svazet drevo , sekat trávy, 2x do tydne odpoledene pohreb a furt dokola...
Ale vo tom to je.
Jara
Včera bylo pěkně tak sem nalakoval kabinu a budu ju spouštět na evo2. Asi do letosnich oracek už s evo 2 nepojededu proto dělám motor na Vlcnovjanovi.., uvidik kdyby pršelo tak bych s ním pohnul...
Jinak mám hodně prace s vlcnovjanem s tou výměnou, do toho firmu chystat vyvozy , delat, svazet drevo , sekat trávy, 2x do tydne odpoledene pohreb a furt dokola...
Ale vo tom to je.
Jara
Zdar, když jsem viděl ty fotky rozebranýho Vlčnovjana ,lekl jsem se že se stala nějaká nehoda.
Naštěstí ne, naštěstí jen větší údržba. Tak ať se dílo podaří.
Naštěstí ne, naštěstí jen větší údržba. Tak ať se dílo podaří.
Zetor 3011,8011,Yanmar 215d,Valtra N113, 2x sekací traktůrek,Palms10D 5.72 +klembank ,Honda XLV 650 Transalp,Honda XR125L,simson s51enduro,čtyřkolka 250ccm čína, 3x kára domaděl, mulčovač Deleks135cm,štípačky.....
Je tam...
https://youtu.be/q4gflWomarg
Zatím super, chyta, vrní, dobře...start v pohode...
Byla to fuška...
https://youtu.be/q4gflWomarg
Zatím super, chyta, vrní, dobře...start v pohode...
Byla to fuška...
Ako ... poviem že luxus....
Príď si zobrať prevodovky
Príď si zobrať prevodovky
Jj Danku, zatim spokojenost....
Ale gdy dojet..vubec nemam cas ted musim vsechno dohnat co byl Vlcnovjan mimo a furt kotilo...
Nechces dojet do Vlcnova na spionaz...?
Navic jeste mam kopat zaklady na pergolu a vozit 4-5x drevo z lesa jak sobe tak kamosom, sect travy a hlavne orat....lidi uz se hlasi...
J.
Ale gdy dojet..vubec nemam cas ted musim vsechno dohnat co byl Vlcnovjan mimo a furt kotilo...
Nechces dojet do Vlcnova na spionaz...?
Navic jeste mam kopat zaklady na pergolu a vozit 4-5x drevo z lesa jak sobe tak kamosom, sect travy a hlavne orat....lidi uz se hlasi...
J.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
udelej nejaky videa z orby atd jsem zvedavej
letos me taky ceka asi 5 zahumenek
letos me taky ceka asi 5 zahumenek
Jaro čo si tam dal Feliciu ? alebo čo to je