agroš
- kolchoznik
Re: agroš
ahoj,chtel jsem se zeptat ohledne te obracecky,da se s tim i shrabavat na valky?jak je to reseny,nejak to naklapis dopredu nebo jak to funguje?
nefunguje?zkuste to vypnout a zapnout:-)
Neměl bys prosímtě fotky řemenice na motoru trabanta na sekačce ?
A ještě fotku, jak jsi udělal přírubu na karburátor.
A upravoval jsi ještě ten motor nějak, kromě tuningového výfuku ?
A regulátor otáček si řešil, nebo ne ?
A video nebo alespoň zvuk žacího ústrojí by nebylo ?
A ještě fotku, jak jsi udělal přírubu na karburátor.
A upravoval jsi ještě ten motor nějak, kromě tuningového výfuku ?
A regulátor otáček si řešil, nebo ne ?
A video nebo alespoň zvuk žacího ústrojí by nebylo ?
V diskusi o funkčním startéru na trabika, sem se přiznal, že ho startuju škodováckým. Musí to být Š1000 mb až Š120. Startér musí být s hrubéma zubama. Podložka vysoutružená z mrtvýho trabi startéru je tlustá 9mm Na škodováckým startéru se jenom převrtají díry na 12. šrouby. U reduktoráku se spodní díra sešišatí pilníkem, aby šel prostrčit šroub. Pepa.
gastly - dotaz na ten reduktor. To je myšleno co tím jak je v textu uvedeno " u reduktoraku se spodní díra se sesisati"..?
Řeším také motor trabant v mém trakturku, ale není tak vymakany jaké tento zde v tomto vláknu.
Momentálně řeším startování a nejde mi jiskra v prvním válci tak hledám informace a narazil jsem na toto vlákno.
Řeším také motor trabant v mém trakturku, ale není tak vymakany jaké tento zde v tomto vláknu.
Momentálně řeším startování a nejde mi jiskra v prvním válci tak hledám informace a narazil jsem na toto vlákno.
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."
.................................................................
"Vari 2T-aktuální stroj "
Tu díru musíš propilovat do elipsy, jinak tam nenavlečeš šrub. Nebo vytvoříš svorník (šteft) jak u škodovky. Pepa.
(jak vezmeš do jedné ruky startér a do druhé trabantí šrub, tak ti to bude jasný.)
(jak vezmeš do jedné ruky startér a do druhé trabantí šrub, tak ti to bude jasný.)
Dobře, děkuji za upřesnění.
Honza
Honza
"Rider XE 70, MF70 - už nejsou jen VARI."