traktor JMD
Re: traktor JMD
Zdravím, možem sa spytať akú máte teraz svetlú výšku od zeme pri zadnom dif a aj pri prednom dif, chcem spraviť vývozku z pajera a dať dozadu nápravu avia 31T s uzavierkou.
Celkom sa mi vidia vaše kolesá, len neviem či nebude svetla výška menšia ako teraz, vzhľadom na robustnosť dif avie. Mne to vychádza pneu 32/10,5r16 vpredu 87cm a 37/12,5r16 vzadu 97cm. Vdaka za info
Celkom sa mi vidia vaše kolesá, len neviem či nebude svetla výška menšia ako teraz, vzhľadom na robustnosť dif avie. Mne to vychádza pneu 32/10,5r16 vpredu 87cm a 37/12,5r16 vzadu 97cm. Vdaka za info
Avia30 31 na origo pneu 6,50-20 má svetlú výšku len 24cm.
a orig gumy 9,5/20 z avie maju aku vysku, ja tam chcem dat skoro 1m vysoke
alebo neviete poradit aku napravu, potrebujem uzavierku vzadu a nosnost 1,5t min
podla tabulky prevodov som nic vhodne nenasiel, ak nechcem v3s na 12/24 kolesach, co je na navaru mooooc
alebo neviete poradit aku napravu, potrebujem uzavierku vzadu a nosnost 1,5t min
podla tabulky prevodov som nic vhodne nenasiel, ak nechcem v3s na 12/24 kolesach, co je na navaru mooooc
Avia 30-31 používajú pneu 6,50-20 a výšku majú asi +- 85cm. Nosnosť nápravy je 4400kg.
Keď prídem s práce domov tak to zameriam a napíšem
takze, teoreticky gumy vysoke 100cm prida svetlu vysku asi 7cm, takze to bude okolo 33cm od zeme
momentalne tam mam gumy 80cm a mam vysku 26 ale nemam uzavierku, takze 7cm vysky a uzavierka by mohli robit dobru robotu v terene, ci?
budem rad za realne miery, ak sa vam bude chciet zmerat diferaky od zeme vpredu aj vzadu a taktiez vysku pneu od zeme vpredu a vzadu, vdaka
momentalne tam mam gumy 80cm a mam vysku 26 ale nemam uzavierku, takze 7cm vysky a uzavierka by mohli robit dobru robotu v terene, ci?
budem rad za realne miery, ak sa vam bude chciet zmerat diferaky od zeme vpredu aj vzadu a taktiez vysku pneu od zeme vpredu a vzadu, vdaka
Jasné zameriam a napíšem
sorry ze pisem znovu, ale mozte mi zmerat vysku prednych gum aj zadnych gum od zeme a vysku predneho a zadneho diferaku od zeme? velka vdaka
Zabudol som, zmeriam a napíšem
pekny trakturek
Ďakujem
Kurník, prepáč znova som zabudol, v nedeľu prichádzam domov tak mi v pondelok napíš správutomanik píše:sorry ze pisem znovu, ale mozte mi zmerat vysku prednych gum aj zadnych gum od zeme a vysku predneho a zadneho diferaku od zeme? velka vdaka