Teleskopický nakladač
-
Re: Teleskopický nakladač
Na předposlední fotce po zvětšení je vidět kardan schovaný pod jeklem.
Zetor 5611
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Fendt F12HL
Bibošuv špalíčkovač v.č.278
Paletizační vidle do 3.bodu, PAJ 1V-sklopka, Nesené brány a smyk,
Fekál 3m3, Fahr KM22
Pěkná práce a profesionální zpracování
A jak máš vyřešené to rameno budeš tam dávat kluzne desky a nebo to bude železo na železo???
Na převodovce mám zavařený diff. a z něho jsem použil pravý vývod na poloosu,tam je krátkej kardan na rozvodovku.Tu jsem si udělal z dvou rozvodovek které jsem upravil a udělal z nich jednu.Používali se na liaz mtsp na pohon rozmetadla.bastardtraktor píše:Vypadá to moc dobře a udělal jsi velkej kus práce a né že ne.. Jen furt ani z fotek nechápu, jak je převeden točivý moment od motoru a té autopřevodovky, který je na straně směrem doprostřed. Jasneže ty redukčka z V3S je má jak vidět když je položená vstup exentricky na straně, ale furt ještě zbývá tak půl metru k výstupu z motoru. Máš prosím nejakou fotku zezhora, jak je to uspořádaný, nebo schema. Díky. A držím moc palce.Bémas píše:Děkuji,při mém tempu stavby stihnu ještě holku provdat,než to dodělám
Sehnal jsem otěruvzdornej silon,taže rameno bude na obou koncích uložený v něm.Já to potom nafotím,zatím chci dát do provozu podvozek a pak až bude podvozek funkční,tak se vrhnu na ramenoLumo píše:A jak máš vyřešené to rameno budeš tam dávat kluzne desky a nebo to bude železo na železo???
- bastardtraktor
Aha, tak to je super jednoduchý, to je dobře. Prve jsem myslel, že takhle naležato je to redukčka z V3S ale je to jen to z Matesa. TAKŽE Ty řadíš jen v tý převodovce co je na tom motoru. Zbytek je převod do pomala + ty převody do pomala co jsou v nápravách V3S. To se mi líbí, že to není složitý.Bémas píše:Na převodovce mám zavařený diff. a z něho jsem použil pravý vývod na poloosu,tam je krátkej kardan na rozvodovku.Tu jsem si udělal z dvou rozvodovek které jsem upravil a udělal z nich jednu.Používali se na liaz mtsp na pohon rozmetadla.bastardtraktor píše:Vypadá to moc dobře a udělal jsi velkej kus práce a né že ne.. Jen furt ani z fotek nechápu, jak je převeden točivý moment od motoru a té autopřevodovky, který je na straně směrem doprostřed. Jasneže ty redukčka z V3S je má jak vidět když je položená vstup exentricky na straně, ale furt ještě zbývá tak půl metru k výstupu z motoru. Máš prosím nejakou fotku zezhora, jak je to uspořádaný, nebo schema. Díky. A držím moc palce.Bémas píše:Děkuji,při mém tempu stavby stihnu ještě holku provdat,než to dodělám
ooooooooooooo
- michelink
- Kontaktovat uživatele:
čau jak jsi dopadl s tím knyplem.
Tak jak postupujes ????
- pepa.traktor
tady se práce zastavila ?
už to jezdí ?
už to jezdí ?
zetor 5645,7211,unhz500 a ted lítám fabií 1,9 sdi combi + teraccan s vlekem +multivan+ mini coper a přibyl 6745
Práce se opravdu zastavila.Dám sem aktuální fotky a všiměte si jak je všechno zaprášené Jinak udělal jsem soustavu chlazení.jsou to dva chladiče z felicie zasebou,tak doufám,že to uchladí.Další s čim si hraju jsou brzdy.Předělávám vzduch na hydrauliku.No snad to takhle bude fungovat.Jinak jen schnáním součástky,ale na stavbu není čas....
Ahoj, zatím žádný pokrok? :-)
Dva chladiče to neuchladí,osobně jsem zkoušel na kombajnu Class Columbus.Nakonec jsem musel použít chladič z traktoru 1.UŘ.
Ahoj chtěl bych se zeptat na ty brzdy hydraulicke zda by jsi to nějak rozepsal co je potřeba k tomu. Ja mám mechanicke a je to docela na prd A kompresor jse mi tam nechce dávat.
Náhodou jsem narazil na tvůj stroj. Vypadá fakt pěkně, ale nemáš strach o to rameno? Něco podobnýho by se mi taky líbilo jenom pro můj účel bych potřeboval nosnost okolo čtyř a půl tuny. Vždy jsem ale ztroskotal na rameni, tam jsem nikdy nevěděl, jak to udělat. Přemýšlel jsem jestli použít rameno z UDS, potažmo rameno z jeřábu Ifa, nebo V3S. Jinak nic nebyl problém, převodovka 4ps160 z UNK, nápravy rába z DHčka, čili 4x4x4 nebo krabí chod, motor Z8401.1, kabinu z jeřábu, ale to rameno mě vždy odradilo. Pak jsme koupili čelňák na krystala, tak jsem to odložil. Ale fakt se mi líbí tvoje řešení.
Když něco nejde vem kladivo,
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.
když to pořád nejde, vem větší kladivo
a když to ani pak nejde, přečti si návod.