Jurčov traktor
Re: Jurčov traktor
Taaak mezdinapravova prevodovka vyrobena osadena a uz j odskusana funguje to krasne a ten predok ked zabere to je vec na nezaplatenie
Foto pridam hned ako sa bude dat
Juro
Foto pridam hned ako sa bude dat
Juro
nazdar ten prevod si podla coho pocital? podla prevoda am cz alebo podla niecoho ineho? ja planujem dorobit tiez predok uz mam rozobratu rozvodovku v3s akurat rozmyslam ako urobyt nejaku prirubu alebo kryz na vstup do prevodovky. nemas nejake foto ako to mas urobeny ty.
nejaké foto-videjko by sa nenašlo?!
Zdarec chlapi tak masina maka uz druhy rok tak spokojnost siice boli nejake technicke problémy ale to je normalne terz riesim prevodovku na zadnu vyvodovu hriadel vie niekto ake ma asi mat otacky ? a este by som chcel navijak ale neviem ci je lepsie vstavany alebo odoberatelny a z coho by to bolo najlepsie tam dat tak za vase rady a napady vam budem vdacny .... Juro
- traktorfanda
To je teď jiný couvání z tím předkem žejo.
Ohledně toho navijáku, pokud MÁŠ MÍSTO na traktoru tak ho dej na traktor Budeš mít zrovna závaží. A do ramen pak dáš jen štít.
Ohledně toho navijáku, pokud MÁŠ MÍSTO na traktoru tak ho dej na traktor Budeš mít zrovna závaží. A do ramen pak dáš jen štít.
tak to hej teraz si nacuvam kde len chcem ..... no to mas pravdu stym navijakom len potom by to chcelo cely ho doma vyrobit na mieru a to je dost prace no uvidim nejake ilustracne foto by ma potesilo .... miesta tam mam nie moc ale mam :ň
juro
juro
- traktorfanda
Já to mám takhle http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 13&t=33769 akorát sem pak měnil za jinou převodovku ta první bala moc do pomala.
fuuu tak ty to mas vymakane len ja este premyslam akoby som z toho este vycaroval aj vyvodovu hriadel ... a to uz je dost komplikovane ....mas to paradny stroj mas odomna palec hore
zdravim chlapi tak po zime opat pridavam nejake foto .... vyrobena prevodovka na vyvodovu hriadel prevod 1:2 funguje perfektne uy aj vyskussana na stiepacke sice ziaden extrem som na nej este neskusal ale som spokojny
a na navijaku este stale pracujem a zhanam diely nakolko som sa rozhodol ze bude vstavany takze to asi necham na dalsiu zimu
img
a na navijaku este stale pracujem a zhanam diely nakolko som sa rozhodol ze bude vstavany takze to asi necham na dalsiu zimu
img
Tak navijak hotovy vstavany odskusany ... max spokojnost este treba najaku vzperu vymysliet ale to uz je brnkacka ked sa bude dat pridam foto ... juro
Este dodam ze prevodovka k navijaku je snekova prevod 1:35 zdalo sa mi to moc pomale tak som tam este dorobil prevod 1:2 dorychla a teraz je to super