Mrňous 4x4
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Re: mrňous mi nějak přibírá
tak to mas ZBC10 ...to mam doma, mam i zbc12, mam 12l oleje, tak snad by to mohlo bejt v cajku
tata ma ZBC12 a asi tech 6l oleje a taky se to dost zahriva, kdyz jezdis dlouho, treba pri orbe nebo to honis treba v branach pri priprave pole, tak je rozvadec pekne teplej...myslim, ze tech 12l bude lepsi
supr supr supr...sama lepsi informace ja chci totiz nakladac na svuj, chci zvedat tak 150kg nakladu (s ramem je to tak 200kg mozna vic) takze to by mi mohlo zvedat v pohode lzici chci metr sirokou (120 ma traktor)
tata ma ZBC12 a asi tech 6l oleje a taky se to dost zahriva, kdyz jezdis dlouho, treba pri orbe nebo to honis treba v branach pri priprave pole, tak je rozvadec pekne teplej...myslim, ze tech 12l bude lepsi
supr supr supr...sama lepsi informace ja chci totiz nakladac na svuj, chci zvedat tak 150kg nakladu (s ramem je to tak 200kg mozna vic) takze to by mi mohlo zvedat v pohode lzici chci metr sirokou (120 ma traktor)
...moc pěkné ...
Šikovný traktor a pěkná práce od majitele
Zdravím děkuji za hodnocení .
Jen se mi pořád nedaří traktor pojmenovat .
A náhodou jestli někdo máte zkušenosti s převodovkou lada 2101 vypadává mi 4 rychkost při ubrání plynu Děkuji.
Jen se mi pořád nedaří traktor pojmenovat .
A náhodou jestli někdo máte zkušenosti s převodovkou lada 2101 vypadává mi 4 rychkost při ubrání plynu Děkuji.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
pekny co nejaky video?
mas servo na ten nakladac?
mas servo na ten nakladac?
dával jsi sklo nebo plexi. jestli plexi na kolik výjde metr
Ahoj dával jsem plexi , kolik stojí nevím já ho "sehnal" ale tady odkaz.
http://www.nonstopstavebniny.cz/cz/e-sh ... folii.html
servo nemám ,ale bylo by potřeba už sem něco sháněl jenže se mi to nevešlo . tak budu mít aspoň pořádné svaly .Video bude.
http://www.nonstopstavebniny.cz/cz/e-sh ... folii.html
servo nemám ,ale bylo by potřeba už sem něco sháněl jenže se mi to nevešlo . tak budu mít aspoň pořádné svaly .Video bude.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak co video nebo nejaky foto?
mas tu samurai napravu nejak vyztuzovanou?
mas tu samurai napravu nejak vyztuzovanou?
Re: Mrňous 4x4
Ahoj náprava ze sama vyztužená.Odpověď asi pozdě že. Po usazení na mrňouse mi kolega z Rovně říkal , že se už někomu podařilo jí ohnout , tak sem to ještě vyztužil.
Tak pár foto , nemohl jsem se dokopat k pc .Mrňous má co dělat práce kolem koní je dosti a je potřeba také vylepšovat ne vše se úplně povedlo .
Tak pár foto , nemohl jsem se dokopat k pc .Mrňous má co dělat práce kolem koní je dosti a je potřeba také vylepšovat ne vše se úplně povedlo .
-
Co to je cim si si ulahcil tu spojku ?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
posilovac z brzd