v tomhle ti dobře rozumím dcera se synem by nejraději rozkopali celou ulici jen aby mohly delat na traktoruOndras83 píše:na starokolinsky brazde jsme s koprem pujcili volanty holkam:
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/10/10 ... .jpg?ver=0
no a doma jsem se chtel jeste projet, tak jsem sel poklidit zahradu od jablek no a kdyz jsem chtel popojet, uz jsem se k volantu nedostal
http://img15.rajce.idnes.cz/d1502/10/10 ... .jpg?ver=0
Ondras83 - traktor
Re: Ondras83 - traktor
kdo nic nezkusí nic nezkazí
traktor z podkopem , čelní nakladač, sněhová radlice
traktor z podkopem , čelní nakladač, sněhová radlice
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nojo, ale ja se chci taky svist
Nějaké video anebo jinou "dokumentaci" z brázdy nemáš?
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nemohl by mi nekdo zmerit vysku, dylku a sirku nejakyho diesel motoru (nejlip 1,4, 1,5 nebo 1,6 obsah) (nejspis asi Vladimir? )
jara1303: jaro, nemohl by jsi mi prosim zmerit 1,9tku? (mam ji ted moznost koupit docela levne 1,9 z pola - stejny jako felda)
jara1303: jaro, nemohl by jsi mi prosim zmerit 1,9tku? (mam ji ted moznost koupit docela levne 1,9 z pola - stejny jako felda)
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
parada, dekuju...
tak se mi to tam nevejde na vejsku, musel bych upravit uchyceni napravy a jeste asi snizit vanu...uvidime
tak se mi to tam nevejde na vejsku, musel bych upravit uchyceni napravy a jeste asi snizit vanu...uvidime
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
nejvetsi problem mam, ze mi bude dost kolidovat vana s vykyvem napravy (potreboval bych vanu z favorita, ta je uplne idealni)...takze kdyz uz neco, tak motor s plechovou vanou a prevarit
sirku pod kapotu bych zvladnul, dylka pod kapotu je OK a vyskove krome vany by to taky slo
udelat novy sani, predelat plynovej predal a predelat celej predek motoru s pohonem cerpadla...
pres tuhle zimu urcite nemam cas (dokoncuju skolu, do ledna musi bejt hotova bakalarska prace a potom uceni na statnice a do toho zacneme stavet)...tak jestli (uvidime, jak bude chodit 12tka v nakladaci) tak pristi zimu
sirku pod kapotu bych zvladnul, dylka pod kapotu je OK a vyskove krome vany by to taky slo
udelat novy sani, predelat plynovej predal a predelat celej predek motoru s pohonem cerpadla...
pres tuhle zimu urcite nemam cas (dokoncuju skolu, do ledna musi bejt hotova bakalarska prace a potom uceni na statnice a do toho zacneme stavet)...tak jestli (uvidime, jak bude chodit 12tka v nakladaci) tak pristi zimu
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
Poladen karburátor, chodí to jak z praku a nekouri
Dále namontovan klakson a udělána údržba...
Dál řeším čerpadlo, joystick a nakladac...nářadí skončilo dvojakem pluhem...přemýšlíme o kamenozroutu, ale mám ještě dost času a nevím, jestli to má na tu zahrádku smysl...
Ještě mám v plánu přední hydrauliku, ale nejdrivten nakládac...
Pořad chodim kolem, ale moc toho nedělám,pořad planuju
Dále namontovan klakson a udělána údržba...
Dál řeším čerpadlo, joystick a nakladac...nářadí skončilo dvojakem pluhem...přemýšlíme o kamenozroutu, ale mám ještě dost času a nevím, jestli to má na tu zahrádku smysl...
Ještě mám v plánu přední hydrauliku, ale nejdrivten nakládac...
Pořad chodim kolem, ale moc toho nedělám,pořad planuju
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
tak jsem dneska udelal rucni plyn a hned jsem ho vyuzil
Presunuté
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
OK diky, uz bylo na case od kvetna to jezdi bez zasadni zmeny (skoro beze zmeny) tak uz si to zaslouzi bejt v hotovkach
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
odesel rozdelovac (nebo neco v nem, mam jich hodne, tka jsem to neresil)...dal jsem teda jinej, tata jako starej mechos poladil predstih a trosku karbec no a chodi to ted jako z praku, ale na volnobeh ten rozdelovac dela takovy prskani do vejfuku (vzal jsem osvedcenej rozdelovac z tatovyho staryho motoru a to prskani delal i tamten motor s timhle rozdelovacem)...
no tak jsem se rozhodl, ze tam flaknu bezkontakt a bude pokoj...ze 3 rozebranej favoritu, co jsou na pude na dilne jsem ani z jednoho nenasel ETZ krabicku takze se zejtra zkusim stavit na vrakaci a o vikendu to predelam na bezkontakt a bude hotovo...
jinak jsem postoupil s dalsi praci, v pondeli zdokumentuju
no tak jsem se rozhodl, ze tam flaknu bezkontakt a bude pokoj...ze 3 rozebranej favoritu, co jsou na pude na dilne jsem ani z jednoho nenasel ETZ krabicku takze se zejtra zkusim stavit na vrakaci a o vikendu to predelam na bezkontakt a bude hotovo...
jinak jsem postoupil s dalsi praci, v pondeli zdokumentuju