Svobodoslávia
Re: Svobodoslávia
Pekná mašina...
Tu travu susis a zberas, alebo to ma byt zmulcovane?pavol píše:Tak ako každý rok...
Aj ja som sa už prispôsobil "NOVEJ DOBE" a už len mulčujem a robím servis diviakom.
Ahoj, máš pekné náradie, z divočákmi mám svoje skúsenosti tiež, vlani som tri dni opravoval plot a to mám betónový múrik okolo celej záhrady. Stádo divočákov dokázalo spraviť pár dier, ponadvihovali pletivo, zobrali to krížom cez záhrady.
To vypadá na živá orební tělesapavol píše:Príroda je krásna a vždy sa ti dokáže postarať o robotu.
- Ondras83
- Kontaktovat uživatele:
vhodna do gulasevaclavs píše:To vypadá na živá orební tělesapavol píše:Príroda je krásna a vždy sa ti dokáže postarať o robotu.
Dobrú úrodu ovocia treba aj spracovať
Dnes je presne rok, co tu nepribudla ani ciarka. Pavol, co mas nove?
Človek s pribúdajúcim vekom nezískava múdrosť, ale len starne.
Keď vidím tých starcov okolo seba, ako rozdávajú svoje múdrosti, tak som sa ako čerstvý dôchodca rozhodol, že dianie už budem sledovať len z diaľky a aktivitu prenechám mladším.
Nový mám len zberač lístia, odskúšaný, zazimovaný...
Keď vidím tých starcov okolo seba, ako rozdávajú svoje múdrosti, tak som sa ako čerstvý dôchodca rozhodol, že dianie už budem sledovať len z diaľky a aktivitu prenechám mladším.
Nový mám len zberač lístia, odskúšaný, zazimovaný...
-
Ahoj, měl bych na Tebe jednu prosbu, dávám do hromady jednu menší sekačku za traktor, a nevím si rady, jak vyřešit kloub, mohl bys mi prosím odfotit, jak to máš ty? Myslím ten výkyv na sekačce. Díky mocpavol píše:Dávam zopár foto zo skúšania novej kosačky ŽT 100. Upravil som záves a kadan a využil chvíľu keď nepršalo a hurá skúšať.
Traktor ju utiahol v pohode, akurát po vypnutí spojky ešte 0,5m išiel, chýba voľnobežka v kardane. Bez plachty už nikdy,
celý traktor bol /zasr/ zafŕkaný od trávy.
Dobrý deň, kĺb tvorí domec zvislých remeníc, ktorý je privarený k hlavnému rámu /s úchytmi do trojbodu/. Na domec je výkyvne uchytený pomocný rám, ktorý nesie bubny kosačky.