Domácí švestkovou, nebo jiné ovoce
Moderátor: Mikro
Domácí švestkovou, nebo jiné ovoce
Blíží se Vánoce a návštěvy a já letos nedal nic do sudu, protože na jaře všechno pomrzlo. Poptávám domácí produkt z ovoce, ale abych z něho neoslepnul
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Re: Domácí švestkovou, nebo jiné ovoce
Z švestkových povidel neoslepneš, to bys byl první na světě.
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t
Když z nich udělám patronu do brokovnice, tak Ti garantuju, že z nich voslepneš po aplikaci
Prej návštěvy... Tak já se stavim
Prej návštěvy... Tak já se stavim
Jen se stav, najdu i nerezový panáky!
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
Měl bych švestky, hrušky a i vzácnější meruňky
Ja by som mal zo 20l jablk tohtorocnych a este tam mam asi 25 spred 2 rokov. Aj som uvazoval co s tym mnozstvom ono tych jablk clovek tolko sam nezje Akurat co to budem musiet presunut z elokovaneho skladu.
Naposledy upravil(a) Gondil dne stř pro 04, 2024 6:37 am, celkem upraveno 1 x.
viem doručiť do Brna...
Pripadne ku Vitex...
13. december
Pripadne ku Vitex...
13. december
Jo,dobrej nápad.Já to mezitím vychlastám.
Hmm, to není špatná idea! Kdyby chtěl někdo ze severu, severozápadu zřídit někde mezisklad tak já bych se toho zřizování ujal. Sice se tu hodně "odpařuje" ... ale zas co bych pro vás kluci neudělal
Za pravdu je různá sazba – jednou pomník, jindy vazba. Kdo ji řekne dřív než včas, tomu pravda zlomí vaz. (KHB)
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Je naivní očekávat dnes od médií pravdu a relevantní informace. Kdo má potřebu věřit, má jít do kostela, a ne poslouchat televizi.
Mam dost z hrozna . Ze rad by som vymenil za hrusku ci neake vonave jablko. Ale ked vsetci daleko a este sa v tych medziskladoch tolko odparuje
Joe66, skus murara, ten je z vychodu, mozno to nemate daleko
Chlapi máte niekto skúsenosť s tými palenicami z bazoša??? alebo nejaký tip na stroj čo funguje?
Záleží ze koľko si ochotní investovať a aký objem potrebuješ
Kamaráti vraveli ze majú z medienka.sk a pochvaľujú si len nova stojí raketu
Kamaráti vraveli ze majú z medienka.sk a pochvaľujú si len nova stojí raketu
Oco13, zkušenosti jsou z těma z Číny. Jestli si ji chceš vyzkoušet, asi by to šlo zařídit. Je nerezová. Chosemu cosi přivezu, takže máte volnou zábavu
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Oco myslis tie nerezove kolony prerobene z 50litrov keg sudov co idu na bazosi po 450eur . Alebo tie medene 250litrove klasicke dvojplaste za 1000eur ?