Svářečku mig - mag (CO2)

Moderátor: Mikro

Zpráva
Autor
kajjik

Svářečku mig - mag (CO2)

#1 Nový příspěvek od kajjik »

Koupím svářečku mig mag (CO2).

Něco menšího na nošení na dvůr - cca do 50kg (v dílně mám hovádku 130kg a po kočičích hlavách na dvoře to tahat moc nejde)

Buď starší kvalitu (esab, cebora, udimig, midicomp - compact) nebo něco novějšího malý invertor (Jasic, tecnomig, prostě trochu schopná značka)
160A výkonu určitě stačí
Láhev ani redukční ventil není třeba.
Synergie není nutná. A trubičkový drát nepoužívám.

Slušný stav a rozumná cena.
Můžu si koupit novou ale přijde mi to zbytečné na občasné sváření venku. Většinu dělám v dílně.
(MMA malý invertor mám ale chci i mig mag).

Vzdálenost tak nějak 100km od Zlína ať neprojezdím zbytečně půl světa.
Na bazoš se dívám ale klidně dejte tip.

Děkuji za nabídky.
Zetor crystal 12011 http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 42&t=82270
štepkovač: http://www.nasetraktory.eu/forum/viewto ... 48&t=61022

Co si člověk neudělá, to nemá!!!

Hanz 260

Re: Svářečku mig - mag (CO2)

#2 Nový příspěvek od Hanz 260 »

Já taky měl těžkou VLSP315 Ta měla cca 300kg, vařila dobře ale mimo dílnu hrůza na přesun. Tak jsem se jí zbavil a koupil OMI 206 s čtyřkladkou. Byla nová za rozum od nějakého dielera té fa z Třebíče, bylo to někde u Ledče nad Sázavou. Důvod, že je měl nejlevnější a byl velmi ochotný. Byla to ještě s trafem, ale zase spolehlivá jak na malou cívku tak na velkou 15 kg. Já malé cívky nepoužívám. Teď je dělaj také ale maj stejné označení a velikost ale dle evropské unie už nesmí dělat trafa, ale inventory aby se ušetřila váha a měď. Já radši s trafem, protože si to spíš opravím a je tam pouze 1 destička tišťáku a toť vše. Ta deska se dá koupit za rozumnou cenu. Svářečku máme cca 10 let a naprostá spokojenost.
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t

Odpovědět

Zpět na „Koupím“