Autodoprava - Vytěžovák.cz
Moderátor: Mikro
Pravidla fóra
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!
Re: Autodoprava - Vytěžovák.cz
Jak teďka otevřou okresy, plánuji dvě cesty z Moravské Třebové, jedna je Chrudim/Pardubice, druhá je Zlín a Uherské Hradiště, povezu motorovou pilu do muzea. Auto je velký, tak ať nejedu poloprázdný rád někomu něco převezu
Na světě mám nejraději tu rozmanitost, každej den mě nasere někdo jinej.
tuto sobotu večer- neděli se vracím, jedu trasu Moravská Třebová-Chrudim a zpět, jedu prázdným autem jen s přítelkyní
Scháním dopravu piuhu PON z Náchoda do Třince, nebo FM, Ostrava op.
Ahoj,
kdyby by měl někdo cestu z Domažlicka/Plzeň --> na moravu, nejlíp Uh.Hradiště, Zlin, popř. Brno. Chtěl bych převést 2 pneu R24, 70kg/ks
Díky
Mira
kdyby by měl někdo cestu z Domažlicka/Plzeň --> na moravu, nejlíp Uh.Hradiště, Zlin, popř. Brno. Chtěl bych převést 2 pneu R24, 70kg/ks
Díky
Mira
Já se chystám příští pátek do Zlína, ale jen od Moravské Třebové...
V e čtvrtek , či pátek bych měl jed do Brna z vozíkem, tam prázdný, zpět plný. Kdyby někdo něco potřeboval vzít do Brna.
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t
Tak ta cesta z vozíkem padá.
Zetor crystal 8011, VZV Irion 3.5 tuny od Shreka, plato 2.7 t
Ahoj, nepojede někdo z Prahy na Brno po D1? Potřeboval bych přiblížit součástku na auto, malá, lehká, kus plastu.... :-)
Prosím vás, není někdo z okolí Kozlovic? Hukvaldy, Frenštát pod Radhoštěm atd.? Pán tam má kapotu na tzk-10 a trvá na osobním převzetí, jsem ze Znojma a teď vůbec nestíhám.
Příští týden bych tam mohl sjet, ale co potom? Můžu ti to nechat nejblíž tak v Přerově nebo poslat jako balík. Eventuelně bych musel otravovat jednu učitelku ze Špindlu, ta do Znojma jezdí. Tak zkus napsat, jak si představuješ.
Všechno, co se může pokazit... nás poučí.
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
„Copak si myslíte, že pánem výroby je ředitel? I toto, pánem výroby je poptávka.”
Nepojede nekdo z prahy, kolina, jihlavy do uherskeho hradiste? Potreboval bych prevest zivou zelvicku
Stydím se za tuto zem
- lukas258
- Kontaktovat uživatele:
Avia kontejner, pojedu prázdný z Novosedel, Znojmo směrem J. Hradec, není problém cokoliv co uvezu...
Vari Zetor Crystal Avia Liaz Tatra Takeuchi Občas bojuji s pravopisem...
za týden jedu do Zlína, pak kousek na SK, jedu kombíkem prakticky prázdný
Zdravím,
sháním přepravu z Brna do Liberce. Jedná se o 6 palet o celkové hmotnosti cca 6 tun.
sháním přepravu z Brna do Liberce. Jedná se o 6 palet o celkové hmotnosti cca 6 tun.
Ve ctvrtek jedu s kratkou octavii a prazdnym kufrem caslav, svitavy, litomysl, olomouc, zlin a s plnym kufrem zpet po dohode mohu vzit vozik
Stydím se za tuto zem